Melodifoto

Blogg

bröllopsfotograf stockholm

Vigsel i stadshuset & bröllopsmiddag på Bockholmen

Josefine och Jacob gifte sig i stadshuset 25 maj 2019 i  för att sedan fira det med 30 stycken  av deras närmaste vänner och familj på Bockholmen Hav & restaurang. Otroligt fint ställe och inte minst fick jag fantastiska drönarbilder på paret när de står på bryggan.
Read more …

Bröllopsbilder från Petra & Davids bröllop

Året populäraste bröllopsdatum spenderade jag med Petra och David. De gifte sig på gården Petra växte upp på, Lydinge som ligger ca 30 minuter från Uppsala. Jag brukar vanligtvis inte bli allt för känslosam på bröllop när jag fotograferar eftersom jag är så fokuserad på att ta bilder. Men på det här bröllopet fällde jag en och annan tår.  Ni förstår varför när ni ser filmen.

 

 

porträttfotograf uppsala

Gravidfotografering Uppsala

Minns ni lilla Henry som ni fick läsa om förra hösten? Nu ska han bli storebror! Jag blev så himla glad när mamma Marielle och pappa Tomas frågade om jag ville ta familje- och gravidbilder.  Vi valde en augustikväll och vi lyckades pricka in en av de få dagarna som sommaren 2018 bjöd på regn. Himlen var täckt med mörkgråa moln, det hade spöregnat och blixtrat om vartannat, hela dagen.


Read more …

Allt om bröllop på ett ställe!

För ett par månader sen kom jag i kontakt med Weddingstories, en sajt som sammanställer allt man behöver veta om och kring ett bröllop.  Sandra är grundaren till Weddingstories och bröllopskoordinator. Hon har även gästat Aftonbladet Tv-studio inför då stundande kungliga bröllopet mellan  Prins Harry och Meghan Markle. Jag blev nyfiken på hennes vardag och bestämde mig för att göra en kort intervju med henne.

bröllopskoordinator stockholm

 

Hej Sandra! Berätta lite om dig själv och Wedding Stories.

Hej Melodi, tanken om Wedding Stories kom till när jag själv skulle gifta mig. Jag hade knappt varit på ett bröllop och när min numera man gick ner på knä och vi skulle planera vår stora dag  var det några frågor jag slogs av. Hur vet man vilken typ av bröllop man vill ha och var börjar man?


Read more …

De populäraste bröllopsdatumen 2018

2017 visade sig vara ett stort år för höstbröllop, med 7 oktober som det mest populära datumet. September och oktober var i spetsen som de mest trafikerade bröllopsmånaderna. Och 2018 verkar bli ännu ett år fyllt med härliga höstbröllop som peakar under tidig höst.


Read more …

Så här gör du bohemisk brudbukett

Jag har fått en del frågor om brudbuketten som jag använde på stylade fotograferingen med Athena i Los Angeles. Jag gjorde den själv, spenderade ca 450 kr och ca 20-30 minuter. Se videon hur jag gör! Jag delar också mina bästa tips hur du ska tänka innan du inhandlar blommor.


Read more …

barnfoto

Barnfotografering Uppsala

Henry har en speciell historia, han föddes i vecka 27  och vägde inte mer än 900 gram. Hans framtid var inte självklar, men som en kämpe tog han sig igenom det mest kritiska perioden. Efter 3 månader på Akademiska sjukhuset med mamma och pappa vid  sin sida fick han äntligen åka hem!


Read more …