Äntligen slår jag upp portarna för studion för gravidfotografering i Uppsala . Jag har erbjudit gravidfotografering förr och på grund av  stor efterfrågan så erbjuder jag det igen!

Gravidfotografering i studio och utomhus

Gravidfotograferingen sker i min studio som ligger i stadsdelen Salabacke i Uppsala. Jag har tagit fram några koncept jag verkligen gillar. Här finns fler gravidbilder >>

Just den här typen av gravidbild är min favorit. Trots att mamman på bilden inte har kläder på sig så känns den inte naken eftersom skuggorna och ljuset är noga planerade och magen hamnar i fokus. Blir så himla fint att hänga bilden i bebisrummet. Någon som legat i magen, ligger nu i spjällsängen.

Jag har fotograferat i ca 10 år och lärt mig att de flesta känner sig nervösa inför en fotografering, och det är helt naturligt. Därför använder jag olika fototekniker som gör att du känner dig mindre ängslig när du står framför kameran. Kanske kommer du även bli förvånad hur naturlig och avslappnad du är på bilderna?  Tillsammans kommer vi att se till att du får de bilderna du efterfrågar. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Skicka mig ett mail på melodi@melodifoto.se eller fyll i formuläret som finns här >>