Minns ni lilla Henry som ni fick läsa om förra hösten? Nu ska han bli storebror! Jag blev så himla glad när mamma Marielle och pappa Tomas frågade om jag ville ta familje- och gravidbilder.  Vi valde en augustikväll och vi lyckades pricka in en av de få dagarna som sommaren 2018 bjöd på regn. Himlen var täckt med mörkgråa moln, det hade spöregnat och blixtrat om vartannat, hela dagen.

En timme innan vi skulle träffas för att fota tittade solen fram – vädergudarna var med oss! Vi valde att fota under Golden Hour. Det är den tid på dygnet när solen står lågt, det ger ett mjukt ljus som har en varm ton. Men konstigt nog så var solen riktigt stark den här kvällen. Först trodde jag att det skulle bli ett problem, men ganska snabbt insåg jag att bilderna kommer få ett fantastiskt dramatiskt ljus och färgerna är ännu mer sprakande än vanligt – vilket jag älskade!

Så här kommer bilder på mamma, pappa, lilla Lily i magen och storebror Henry.

P.s Här kan ni läsa förra inlägget om Henry.

barnfotografering uppsalaporträttfotograf uppsala porträttfotograf stockholmporträttfotografbarnfotograferingfotograf stockholmgravidfotografering stockholmgravidfotografering uppsalafotograf uppsalaparfotografering uppsalaparfotograferingfamiljefotografering familjefotografering uppsala

barnfotografering uppsalafamiljefoto