Melodifoto

Företagsporträtt

Detta ingår

Konsultation

Innan varje fotografering pratar jag alltid med kunden för att förstå  önskemålen och behov. På det sättet kan jag säkerställa att jag kan leverera det ni vill ha. Jag kan antingen fotografera hos kunden, använda min studio eller fotografera på en plats ni föredrar. När det gäller mode- och produktfotograferingar bestämmer vi tillsammans med kunden var det bästa stället är för fotografering

Redigering

I porträttpaketen ingår alltid redigering och avancerad hud-och hår retouch vid behov. Det resulterar bilderna får en professionell finish – så kallad magasin look.

Bilder

En avgift på 1500 kr per timme för fotograferingstjänsten, exklusive moms, tillkommer. Minimum avgift är 3 timmar. Denna avgift debiteras sedan löpande baserat på hur många timmar fotograferingen tar. Innan vi påbörjar fotograferingen får ni alltid en uppskattning och offert som visar hur lång tid det förväntas ta. Efter fotograferingen har ni möjlighet att välja och köpa de bilder ni önskar för 500 kr ex moms/styck. De bilder ni väljer kommer att vara högupplösta och fullt retuscherade i både färg och svartvitt när de levereras till er digitalt via länk.

Färg och svartvit

Bilderna levereras både i färg och svartvit så ni slipper att undra hur bilden hade sett ut i annan färggivning.

Fri nyttjanderätt

Vanligtvis brukar det finnas begränsningar hur bilder kan användas. Men när man anlitar mig som fotograf har du friheten att framkalla bilderna och publicera de på  utan några begränsningar i nyttjanderätten.

Leverans

Alla bilder levereras till er digitalt via en länk inom 4 veckor efter fototillfället. Ni får bilderna högupplösta för framkallning och lågupplösta för publicering på nätet.

Fakturering

När bilderna är tagna och färdigställda skickas fakturan, det vill säga du betalar i efterhand. När fakturan är inbetald levereras länken mer bilder  som du kan ladda ner.

Backup upp till 3 år

Jag sparar en säkerhetskopia av dina bilder i minst 3 år. Det innebär att om du skulle förlora  digitala filerna så finns de att hämta hos mig.